Rent tøj

Alt om tøj og mode

Generelt

Vind fantastiske præmier i vores konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde formularen på vores hjemmeside. Angiv dine kontaktoplysninger, såsom navn, adresse og e-mail, samt hvilket produkt du ønsker at vinde. Konkurrencen løber frem til den 31. maj, så sørg for at indsende din deltagelse i tide. En vinder vil blive udtrukket blandt alle gyldige tilmeldinger og kontaktet personligt. Held og lykke.

Attraktive præmier venter

Vores konkurrence byder på en række fantastiske præmier, som enhver deltager kan vinde. Blandt de attraktive gevinster finder du et luksusophold for to personer, en iPad Pro, et gavekort til en storbyweekend og meget mere. Chancen for at løbe med en af disse eftertragtede præmier er indenfor rækkevidde, så læs mere om vores spændende konkurrence her og grib muligheden.

Unikke konkurrenceregler

Konkurrencen har nogle unikke regler, som du skal være opmærksom på. For at deltage skal du blot købe en julestjerne hos os. Få julestjerner i topkvalitet her. Derefter skal du indsende et billede af din julestjerne på vores hjemmeside. Blandt alle deltagere trækker vi lod om de fantastiske præmier. Så det er bare om at komme i gang med at pynte op til jul.

Hvad kan du vinde?

Du kan vinde fantastiske præmier i vores konkurrence. Hovedpræmien er en luksusferie for to personer til et eksotisk rejsemål. Derudover kan du vinde en smartphone, en tablet eller et gavekort til en online butik. Alle præmier er af høj kvalitet og vil helt sikkert gøre dig glad. Deltag nu og få chancen for at vinde en af disse fantastiske præmier.

Konkurrencens tidsramme

Konkurrencen løber fra den 1. juni til den 30. september . Du har således tre måneder til at deltage og prøve lykken. Vinderne vil blive offentliggjort den 15. oktober . Så skynd dig at deltage, så du ikke går glip af chancen for at vinde en af de fantastiske præmier.

Bedømmelsesprocessen

Bedømmelsen af indsendte bidrag til konkurrencen vil foregå i flere trin. Først vil en uafhængig dommerpanel gennemgå alle indsendte forslag og udvælge de 10 mest kreative og velformulerede bidrag. Disse 10 finalister vil derefter blive bedømt af et ekspertpanel, der vil vurdere ideernes originalitet, gennemførbarhed og potentiale. Vinderen af konkurrencen vil blive udvalgt af ekspertpanelet og offentliggjort på vores hjemmeside.

Tidligere vindere

I de seneste konkurrencer har vi haft mange spændende vindere. Sidste år vandt Mette fra Randers en all-inclusive ferie til Mallorca for to personer. Året før det vandt Peter fra Aalborg en ny smartphone. Deltagerne har været meget glade for de fantastiske præmier, og vi glæder os til at trække endnu flere heldige vindere i denne konkurrence.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe løber konkurrencen? Konkurrencen løber fra den 1. juni til den 30. juni. Vinderen vil blive offentliggjort den 5. juli. Hvad kan jeg vinde? Førstepræmien er en rejse for to personer til et drømmedestination. Anden- og tredjepræmien er henholdsvis en tablet og et gavekort på 500 kr. til vores webshop. Hvordan deltager jeg? For at deltage skal du blot udfylde formularen på vores hjemmeside med dine kontaktoplysninger. Deltagelse er gratis.

Sådan kontakter du os

Du kan kontakte os på flere måder for at deltage i konkurrencen. Du kan sende en e-mail til [email protected] med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside www.eksempel.dk/konkurrence. Husk at angive, at du ønsker at deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 12 34 56 78 på hverdage mellem kl. 9-16. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betingelser og vilkår

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Konkurrencen løber fra 1. april til 30. juni . Vinderne trækkes tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger og offentliggøres på vores hjemmeside senest den 15. juli . Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere og deres familier hos arrangørerne er ikke berettigede til at deltage. Arrangørerne forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse konkurrencen uden forudgående varsel. Deltagelse i konkurrencen anses for accept af disse betingelser.